Svete Dišave

Načini dostave

DPD dostavna služba:

Za naročila izbrana z DPD kurirsko službo v tekočem dnevu od 00.00 do 12.00 ure je paket oddan še na dan naročila. Za naročila oddana po 12.00 uri bo pošiljka oddana naslednji delovni dan. Standardni dostavni čas z DPD službo je 1 delovni dan (po pogojih poslovanja DPD, lahko pride do odstopanja). Dostave med vikendom ni. Za naročila v Petek ali dan pred praznikom po 8.00 uri ter v Soboto, Nedeljo in na praznik se oddaja paketa izvrši naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije – PBS (trenutno ni na razpolago):

Za naročila izbrana s Pošto Slovenije v tekočem dnevu od 00.00 do 15.00 ure je paket oddan še na dan naročila. Za naročila oddana po 15.00 uri bo pošiljka oddana naslednji delovni dan. Standardni dostavni čas s Pošto Slovenije je 1-2 delovna dni (po pogojih poslovanja Pošte Slovenije, lahko pride do odstopanja). Dostave med vikendom ni. Za naročila v Petek ali dan pred praznikom po 8.00 uri ter v Soboto, Nedeljo in na praznik se oddaja paketa izvrši naslednji delovni dan.

GLS dostavna služba:

Za naročila izbrana z GLS kurirsko službo v tekočem dnevu od 00.00 do 8.00 ure je paket oddan še na dan naročila. Za naročila oddana po 8.00 uri bo pošiljka oddana naslednji delovni dan. Standardni dostavni čas s GLS je 1 delovni dni (po pogojih poslovanja GLS, lahko pride do odstopanja). Dostave med vikendom ni. Za naročila v Petek ali dan pred praznikom po 8.00 uri ter v Soboto, Nedeljo in na praznik se oddaja paketa izvrši naslednji delovni dan.

Tarife

Ob izboru ponudnika za dostavo sistem sam izračuna in določi dodatek plačila ob naročilu glede na izbran način plačila in način dostave. Plačilo dostave vsebuje dostavo in pakiranje paketa. Pakiranje je pripravljeno, da vas izdelki dosežejo nepoškodovani. V primeru nakupa večih izdelkov in željene deljenega pakiranja, je potrebno plačilo vsake dostave posebej, zato svetujemo da grupirate vse izdelke v eno dostavo. V primeru da se odločite naročiti izdelek, ki ni na zalogi in bi ga želeli vključiti v isto naročilo naročiti, vam Mariks d.o.o. dostavi dodaten izdelek brezplačno, ko bo spet na zalogi.

Poškodbe

Ob prejetju paket preglejte in se prepričajte, da je nepoškodovan. Preverite tudi, da vsebinoa paketa (izdelki) ni poškodovan. V kolikor ugotovite, da je vsebina paketa (izdelki) poškodovana ali sumite drugo, vam Mariks d.o.o. omogoča 8 dni, da nas obvestite o poškodbi ali sumu, ter 3 dni od povratne informacije s strani Mariks d.o.o., da vrnete izdelke in dobite novo pošiljko ali vrnjena sredstva.

Vaša ekpia Svete Dišave

Scroll to Top