Svete Dišave

O NAS

Dobrodošli v spletni trgovini Svete dišave! 

Naša spletna trgovina Svete dišave, katere lastnik je Mariks d.o.o., ponuja kakovostne izdelke za dobro počutje, ki se lahko uporabljajo za čiščenje prostorov, v meditaciji, spiritualnih obredih in odstranitvi slabe energije. Vabljeni, da preberete več o nas. 

Zgodba o nas, o naši trgovini, se začne pri lastniku podjetja kot iskalcu duhovnosti in notranjega miru. Lastnik podjetja je raziskoval različne načine, kako izboljšati duhovno povezavo ter svoje počutje. Med potovanji in srečanji z modrimi učitelji po svetu je odkril moč tudi v vonjavah in dišavah pri čiščenju ter osveževanju uma, telesa in fizičnega prostora. Navdihnjen nad svojimi izkušnjami in navdušen nad prihodnostjo je želel deliti svoje znanje oziroma modrost z drugimi, kar je vodilo v ustanovitev spletne trgovine Svetih dišav. 

Naša predanost kakovosti je ključnega pomena, zato skrbno izberemo vsak izdelek v naši ponudbi. Izdelki so skrbno preverjeni, da lahko zagotavljamo naše visoke standarde. 

Veselimo se, da vam lahko ponudimo kakovostne izdelke za dobro počutje, ki bodo obogatili vaše življenje. Vsi izdelki naši so pridobljeni na okolju prijazen način s sledenjem starodavnih postopkov brez izkoriščanja narave v lokalnih skupnostih na Ekvadorju. 

Pri nakupovanju v spletni trgovini vam želimo zagotoviti prijetno in enostavno izkušnjo, zato je zasnovana tako, da vam omogoča preprosto iskanje izdelkov, podrobne informacije o vsakem izdelku in enostavno spletno naročanje.  V spletni trgovini ponujamo 100% eterično olje Palo Santo, dišave beli žajbelj, sveti les (Palo Santo), aromatične dišeče palčke (Palo Santo) in školjke Morsko uho (Abalone).

Želite izvedeti več o nas? Zadovoljstvo strank je za nas ključnega pomena, zato je naša ekipa vedno na voljo na spodnjih kontaktnih podatkih, da vam svetuje pri izbiri prave dišave. 

Hvala, ker ste izbrali spletno trgovino Svete dišave. Veselimo se, da boste odkrili čarobnost naših izdelkov in ustvarili harmonijo ter blaginjo v svojem življenju.

mariks-logo-svete-disave

KONTAKT

Telefon: + 386 0 31 85 17 35

E-pošta: trgovina@mariks.si; barbara@mariks.si

 

VIZITKA PODJETJA

Mariks d.o.o.,
Ul. V Prekomorske brigade 3,
SI-3000 Celje

TRR: SI56 3000 0001 5267 351 (Sberbank d.d.)

Davčna številka: SI27050947 (smo davčni zavezanec)

Scroll to Top