Svete Dišave

Plačilo v naši spletni trgovini je 100% varno. Vsa plačila so zavarovana preko SSL protokola. Na voljo imate več načinov plačila. Podrobnejše informacije o posameznem načinu plačila najdete spodaj.

Paypal

Ob izboru plačila preko sistema PayPal boste na koncu postopka naročanja avtomatsko preusmerjeni v sistem PayPal.

Če ste že uporabnik storitve PayPal, se lahko s svojimi uporabniškimi podatki prijavite v svoj račun ter opravite plačilo. Če ste nov uporabnik sistema PayPal, se lahko prijavite kot gost ali odprete nov račun in nato opravite plačilo.

Plačilo je običajno zabeleženo v nekaj minutah, tvoje naročilo pa obdelano takoj.

placilo-paypal

Plačilo s kreditno kartico (VISA, MasterCard)

Sprejemamo VISA in MasterCard plačilno kartico.

Pri plačilu s kreditno kartico vas preusmerimo na varno plačilo. Po oddaji naročila se vam bo odprlo pojavno okno, kamor vpišete podatke kartice. Vnesti morate 16 mestno številko na sprednji strani kartice, CVV kodo in veljavnost vaše kartice. Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran vaše banke.

Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih. V kolikor vam varnostna koda ni posredovana, se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali na izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas bo preusmerilo na stran kamor vpišete kodo, ki jo prejmete v sms sporočilu s strani izbrane banke. Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

placilo-visa-mastercard

Nakazilo preko spletne banke po predračunu

Kontaktirajte nas za pripravo ponudbe/predračuna, ki jo/ga prejmete po vaši elektronski pošti. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre vaše naročilo naprej v proces obdelave. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1-2 delovna dneva oziroma za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Mariks d.o.o.

Plačilo po povzetju

V primeru izbora plačila po povzetju se dodatno obračuna provizija kurirja ob prevzemu pošiljke.

Vaša ekipa MARIKS

Scroll to Top